Viktig å lytte til kroppen

De siste månedene har jeg stressa mye, og det har vært litt frustrerende at kroppen ikke har fungert. En av grunnene er at jeg har testa CBD oljer som ikke har gitt meg god nok effekt. Det er ingen andre å skylde på enn meg sjøl. Siden mange kontakter meg om råd angående CBD olje, har det vært litt spennende å prøve noen. Selvfølgelig reagerer kroppen vår annerledes, men man skjønner allikevel om det er en god olje.

Jammen er det mange forskjellige CBD oljer med forskjellig virkning. Nå har jeg samla informasjon nok til å kunne skrive om det senere, og har bestemt meg for at jeg ikke kan hjelpe andre så lenge det går utover min egen helse. Jeg har følt meg mye sliten i de to siste månedene, men denne uka har jeg fått en opptur.

Det har vært frustrerende når jeg har følt at CBD oljen ikke har hjulpet, og de siste ukene har jeg også hatt mye smerter inne i munnen. Tankene har vært at jeg hadde hull i tennene, men jeg har drøyd og drøyd med å dra til tannlegen. Nervesmertene i hele venstre side har vært enorme, inkludert tannkjøttet, derfor måtte det være hull. Omsider kom jeg meg til tannlegen i går, men det viste seg at jeg hadde null hull. Siden jeg biter meg ofte i tunga og ganen, er jeg veldig hoven i tannkjøttet, og tannlegen mente det var best en spesialist så på det. Hun var ganske sikker på at det skyldtes nervesmerter.

Heldigvis fikk jeg time allerede i dag, og etter lang ventetid møtte jeg en kjempehyggelig tannspesialist. Min snille sønn Mikael var med som tolk, så det ikke skulle bli noen misforståelser. Hun forklarte at musklene i kjeven var veldig stramme, og at jeg mest sannsynlig gnissa tenner. Vel, jeg har skjønt at jeg har bitt meg i sjaka på natta, for det har vært veldig hovent og ømt på morgenen.

Tannspesialisten forklarte at det var viktig å ikke stresse, og at jeg måtte være bevisst på å ikke bite tennene sammen. Det var utrolig betryggende å få en god forklaring, så hvorfor gikk jeg ikke til tannlegen før? Det kunne spart meg for mye bekymring. Nei, det er ikke lurt å utsette ting. Denne uka har jeg følt meg gladere, og nå føler jeg en lettelse. Heretter skal jeg bli flinkere til å ta vare på meg sjøl.

Det er lenge siden jeg har vært i bassenget på anlegget her jeg bor, så derfor tenkte jeg at det var på tide. For en fantastisk opplevelse! Sola strålte, og med oppvarma basseng ble det en nytelse. Tenk at jeg har denne muligheten og ikke har benytta meg av det på flere uker. Kroppen blir helt annerledes i vann, fordi alle musklene kommer i bevegelse. Med en temperatur på langt over 30 grader, er det ikke rart jeg koste meg.

Endelig er jeg kvitt noen bekymringer, og nå koser jeg meg skikkelig med et glass rødvin. Heretter skal jeg bli mye flinkere til å lytte til kroppen, og viktigste av alt, ta vare på meg sjøl. Jeg ønsker dere alle en kjempefin helg. Kos dere masse, og ikke glem å ta vare på dere sjøl.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x