CBD i stedet for kortison

Da er tiden klar for nyttårsforsetter igjen. Det samme gjentar seg hvert år, og de fleste kaster seg på treningsbølgen og melder seg inn i helsestudio. Heldigvis har jeg gode treningsrutiner hver dag og alt jeg trenger av utstyr, så det er ikke noe jeg trenger å forandre på. Ronald har blitt flink å bruke tredemølla, men han skjønner det er viktig å styrke musklene nå som han begynner å bli eldre. Heldigvis har vi en sønn som prøver å motivere faren til å trene, og Ken er skikkelig opptatt av å bygge store muskler. Han har meldt seg inn i treningsstudio, men er også kjempeflink til å trene ute.

Mange kjører på med treningen for å få raske resultater, særlig de som vil bygge store muskler, men det er ikke smart. Ved å trene altfor mye på kort tid er det fort gjort å trene feil, derfor kan det bli betennelse i muskler og ledd. Når smertene blir for intense går turen til legen, og det blir en runde med medisiner. Mange får tilbud om kortison medisin for å bekjempe betennelsen, men det er få som vet hvor farlig denne medisinen er.

Kortison er en syntetisk fremstilt medisin som har en betennelsesdempende effekt, og brukes til behandling av betennelser i ledd og muskler, eksem og hudplager, allergi og astma. I astma behandling er det vanlig med inhalasjonsbehandling, for å minske bivirkningene. Mange får sårhet/ heshet og soppinfeksjon i munnen, og da er det viktig med annen medisin så fort som mulig. Kortison er en medisin som er kjent for alvorlige bivirkninger, og bivirkningene etter langtidsbruk med høye kortisondoser i tablettform er: vektøkning, måneansikt, benskjørhet og tynn skjør hud med blod utredelser og en rekke annet. Mange er ikke klar over at kortison har angst og hallusinasjoner som kjent bivirkning også.

Med tanke på hvor store skadevirkninger kortison kan gjøre, er jeg forundra over at Legemiddelverket ikke søker etter alternativ behandling, for den finnes. De har forsøkt å begrense bivirkningene ved å sprøyte en injeksjon direkte i et betent område, men allerede for flere år siden gikk forskere ut og advarte, fordi de gjorde oppsiktsvekkende funn ved bruk av Kortisol. Det viser seg at kortisonsprøyte i betente muskelfester og sener har ødeleggende effekt, så kortison er rett og slett en skadelig medisin. Når leger verden rundt stiller spørsmålstegn ved en medisin som er kjent for alvorlige bivirkninger og dødsfall hvert år, ja, da burde alarmklokkene ringe.

Nå finnes utrolig mye god dokumentasjon på at CBD virker betennelsesdempende, (hemmer inflammasjon), og kan erstatte kortison på mange områder. Heldigvis har kunnskapen om planter som medisin, og da særlig cannabis, spredd seg på internet i hele verden. På den måten har både jeg og andre oppdaga hvor fantastisk cannabis er som medisin, og jeg er enormt glad jeg bor et sted jeg kan bruke CBD olje. Jeg kan bare ikke fatte hvordan myndighetene ser på CBD som narkotika, når den ikke har rusgivende effekt. Dette er jo fra en helt naturlig plante med store medisinske egenskaper, så de burde juble.

Legemiddelverket skriver dette om CBD: – CBD er et av mange stoffer man finner i cannabisplanten og har minimal eller ingen rusgivende effekt. Er det ikke rart dette er stempla som et narkotisk stoff da?

Myndighetene sier det er for lite forskning på cannabis som medisin, i stedet tillater de medisiner som gir kraftige bivirkninger og tar liv. Mangel på Forskning? Det er så idiotisk som det kan bli! Hvor mye forskning må til? Jeg tenker spesielt på barn og unge som må bruke kortison for astma og eksem i mange år. Hva gjør ikke det med kroppen til et barn i vekst? Tenk om de kunne prøve CBD olje i stedet. Da vil ihvertfall ikke kroppen ta skade.

Nå har jeg brukt CBD olje i over syv år, og for hvert nytt år har jeg tenkt: «Nå åpner de opp for CBD olje!» Men, nei da! CBD selges som aldri før rundt i hele verden, og det ene landet etter det det andre har åpna opp for cannabis som medisin. Nå er det på høy tid at alle andre land følger etter. Det bør være en menneskerett å bruke noe som virkelig hjelper og ikke skader kroppen. Synes ikke dere det?

De brukes begge til behandling av inflammasjoner, men kortison TAR LIV – CBD gir LIV.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x