Godt Nytt År

Da er julen over for denne gang, og vi har virkelig fått kost oss med barnebarnet. Dessverre var han syk første uka, med høy feber og rennende nese, men det var stor stas å være hos bestemor og bestefar. Heldigvis hadde feberen gått ned til julaften,og det var artig å se en som storkoste seg da julenissen kom.

Facetime med barnebarna i Norge varma hjerte mitt, ❤️ for det er klart jeg kjenner på savnet til familien i Norge. Julaften er ekstra hyggelig med barn tilstede, for på en måte er det jo barnas dag. Det var en liten gutt som fryda seg over å leke med onkel Mikael og onkel Ken, og for første gang satt vi ute på terrassen og spiste julemiddagen. Med utsikt til hav og palmer var det fantastisk å sitte i strålende sol, å innta nydelig middag. Ronald kunne lene seg tilbake å slappe av, for det var Stella og Ken som laga maten. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, for dette var restaurant mat på høyt nivå. Ja, jammen er vi heldige 💖

Barnebarnet fikk sove inne på rommet hos oss, for da kunne Stella nyte juleferien. Selvfølgelig var det bestefar som måtte opp med han lille, og det ble mye mindre søvn enn vi er vant til. Men den siste uka våkna vi på morgenen til en liten gutt som sang 😍 Det smelta hjertene våre totalt. Han kan mange barnesanger til å være bare to og et halvt år, og vi er forundra over hvor mye mer han prater. Veldig hyggelig å se utviklingen.

Vi fikk heldigvis tatt en tur i badeland (Aqualand), for vann er virkelig stas. Der hadde de også Delfin show, og jeg må si jeg er fascinert av disse intelligente skapningene. Det er helt fantastisk å se hvordan de svømmer og hopper synkront, så dette er imponerende. Vi har hatt varme, fine dager og full sommer, så det har vært herlig å kose seg i sammen. I går gikk ferden hjem til snø og mange kuldegrader, så det blir en kjempe forandring. Stella har virkelig kost seg i sydens varme, og vi har fått enda tettere bånd til vårt lille barnebarn 🥰

Jeg er spent på hva som venter oss i det nye året, og håpet er at alle som ønsker det kan bruke medisinsk cannabis. Min kamp fortsetter, for det er så viktig med informasjon. Før eller siden må myndighetene ta til fornuft, for nå går det ikke an å si «bevis mangler» lenger. Ha positive tanker, og så ønsker jeg dere alle god helse og alt godt i det nye året 💖🍾🥂🎉

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x