Hei og hå! Nå blir det jul igjen

Juleforberedelsene har gått som en lek, men nå er jeg glad for at jeg kan slappe av å kose meg. I går kom vår yngste datter og barnebarnet for å feire jul på Tenerife, så med begge sønnene på øya får vi en skikkelig familiejul ❤️

Dagen starta 6.30, med en liten gutt på to og et halvt år som kom krypende opp i senga. Han har snakka i flere uker om å ta fly til bestemor og bestefar, så det var en kjempeblid gutt som kom. Praten går i ett, og det som er viktig er at han skal på stranda å bade med bestefar. Vel, det blir morsomt å se om Ronald blir med ut i vannet, for han er skikkelig pysete hvis det ikke er varmt nok. Koselig blir det uansett.

Ronald forsvant tidlig ut igjennom døra, og kom tilbake med en nydelig blomsterbukett. Kjærligheten ligger i lufta, selv om det er vår 34 års bryllupsdag. Jammen er vi heldige som har hverandre, og at kjærligheten blomstrer enda❤️❤️

Juletreet skal pyntes, og i kveld blir det feiring. Jo, man får absolutt julestemning i syden. Nå skal jeg ta en lang juleferie, så neste innlegg blir om to uker. Ha en kjempefin julehøytid alle sammen og et riktig Godt Nytt År ✨️🎉

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x