Tid til avslapning

Dette har vært en hektisk uke, så jeg har ikke hatt tid til å forberede et innlegg. Jeg møter stadig på nye mennesker som ikke har kjennskap til CBD, men samtidig er de nysgjerrige på å høre hva dette er. Da er ikke jeg vanskelig å be. Jeg blir så ivrig at praten går som en foss, for dette er jo noe jeg brenner for.

Noen ganger blir jeg så sliten at det går utover helsa mi, og det er stunder jeg tenker «er det verdt det?» Så får jeg plutselig tilbakemelding fra personer som takker meg for jobben jeg legger ned, og at de har fått et nytt og bedre liv med CBD olje. Jo, da er det verdt alle timene ved PC’n og svare på meldinger og telefoner.

Spesielt når barn med autisme og ADHD har fått et nytt og bedre liv med CBD olje, gjør det virkelig inntrykk på meg. Som mamma vet jeg hva det vil si at barnet har det bra, så det er flott at de våger å prøve dette. Problemet er at de ikke tør å stå frem, i frykt for barnevernet. Med alle historiene bare jeg har fått høre, burde det vært en anonym spørreundersøkelse. Nå er det virkelig på høy tid at barnas beste blir satt først, og det har ingen medisiner kunnet gi.

Margit Vea og jeg har fått flere gode tilbakemeldinger fra både barn og voksnes erfaring med CBD oljen hun selger i nettbutikken sin: margitvea.no. Det viser seg at mange kan klare seg med CBD olje uten THC, og det er selvfølgelig foreldre opptatt av.

Noen som kontakter meg er bekymra for rus, og om det slår ut på blodprøver. Nei, CBD olje uten THC gir absolutt ingen rus, og de slår heller ikke ut på blodprøver. Det er fint å vite for de som kjører bil. Jeg har snakka med flere som ønsker å prøve CBD, men frykten gjør at de holder igjen. Det er ikke lett når myndighetene har stempla CBD som narkotika, for man ønsker ikke problemer med politiet.

Jeg forstår at det kan føles vanskelig, og man burde slippe bekymringer i tillegg til sykdommen. Med CBD Isolat er det ingen grunn til bekymring. Disse oljene gir overhodet ingen rus, derfor er det helt uforståelig at CBD er forbudt. Dette kan de ikke forsvare lenger, for det henger ikke på greip. Etter alle fine samtaler denne uka, vil jeg fortsette å kjempe. Støtt gjerne arbeidet mitt ved å kjøpe en kopp kaffe eller flere.

I går kom min bror og sønnen hans til Tenerife, så nå skal jeg virkelig kose meg ekstra. Jeg elsker å være i sammen med familien og gode venner, og er så takknemlig for alle jeg har rundt meg. Hverdagen blir litt annerledes når vi har besøk, for det gir Ronald og meg litt feriefølelse også. Gjestene har kost seg i sola i dag, så nå skal jeg ta turen opp til bassenget og nyte resten av dagen.

Endelig blir det tid til avslapning og hygge, og jeg elsker deilige dager her på Tenerife. Ha en strålende helg og flott uke der du bor, om det er sol og varme eller kuldegrader og peis varme. Livet er til for å nytes, for vi vet aldri når det ender.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x