Lang sommerferie med lillegutt

Endelig har vår datter Stella kommet til Tenerife, og det var stor gjensynsglede da lillegutt var med bestefar til flyplassen for å hente mamma. Her blir det liv i heimen i fire uker til, men du verden så koselig vi har det. Praten går i ett, på innpust og utpust, og det skal noe til å holde følge med en treåring.

Det daglige stellet er det Ronald som har tatt seg av i tre uker, og derfor vil jeg benytte anledningen til å skryte av den kjære mannen min ❤️ Ikke bare er han en fantastisk ektemann og far, men han går 100% inn for barnebarna. Lillegutt og bestefar har ligget langflate på gulvet i lek og kjørt berg og dalbane i en balje foran TV’n 😂 Ikke rart den lille gutten jubler hver gang han ser bestefar.

Nå som Stella har kommet kan Ronald og jeg få litt mer alenetid, men vi er så takknemlige for å være i sammen med familien. 3.juli, var det åtte år siden Ronald og jeg landa her på Tenerife med fire kofferter og enveisbilett, og vi har aldri angra et sekund. Klimaet her på øya er kjempefint hele året, og for meg som er avhengig av rullestol gir det frihet til å komme meg ut. Dagen ble selvfølgelig feira på restaurant, og ekstra stas var det å ha med Ken og Mikael. Skikkelig familiekos 🥰

Norge er et vakkert land, men dessverre gjør kalde vintre og mye regn ellers i året min mulighet til å komme ut vanskelig. Det gjorde at jeg følte meg mye innesperra da vi bodde der, mens her kan jeg komme meg ut hver eneste dag. Det er ikke sånn at vi er på farta hele tiden, for faktisk har vi blitt litt mer hjemmekjære. Vi har nok forandra oss fordi vi har blitt eldre også, men det er helt greit. Trivsel har vi ihvertfall.

Det blir nok litt mer fart og spenning fremover, for vi må jo benytte oss av noen av alle tilbudene som finnes her på øya. Lillegutt skal få noen nye opplevelser, og onklene skal få kjørt seg i badeland. Da er det fint at onkel Ken har kjøpt et lite badebasseng til lillegutten, sånn at vi også får slappet av hjemme. Heldigvis får jeg trekt meg litt tilbake og samla krefter innimellom, men det er ikke tvil om at vi koser oss. Jeg ønsker dere alle en fantastisk sommer, og ikke glem å nyte livet 😎

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x