Full fart de siste dagene

Etter jul hadde jeg bestemt meg for å roe ned litt, for jeg hadde et skikkelig aktivt liv i fjor. Det ble mye reising. Mange mennesker kontakta meg for å få råd om cannabis som medisin, men det var også mange som ønska å møte meg. Jeg prøver å strekke meg så langt jeg kan, men noen ganger sier kroppen stopp. Stort sett får jeg mulighet til å møte folk, men det hender jeg er altfor sliten. Sånn er det dessverre.

De siste dagene har det gått i ett, men jeg føler en enormt glede ved å hjelpe folk til å få livskvalitet. Tidligere i dag ble jeg skikkelig oppgitt da bloggen min var helt blank. Alle innleggene var borte i noen timer, og da må jeg si jeg følte meg oppgitt. Heldigvis retta det seg igjen, men kroppen var utslitt etter alt stresset. Det var et øyeblikk jeg tenkte, at jeg kanskje burde slutte å skrive og heller tenke mer på meg sjøl. Men hvordan kan jeg det?

Når jeg får tilbakemelding fra mennesker med store plager som har fått livskvalitet etter de starta med CBD olje, ja, da blir jeg utrolig glad. Noe som går igjen når jeg møter nye mennesker som ønsker å starte med CBD olje, er frykt og usikkerhet. Mye fordi de vet at cannabis er ulovlig, men også frykt for å bli rusa. Da føler de trygghet etter å ha prata med meg. Jeg kan berolige med at CBD olje ikke gir rus, og det er heller ikke farlig. I hvertfall ikke sammenligna med farmasøytiske medisiner.

For meg er det helt uforståelig at cannabis som medisin ikke er lovlig. Når jeg ser hvor mye bivirkninger jeg hadde av medisiner, og den livskvaliteten jeg har nå med cannabis, er det som natt og dag. Derfor er det så uforståelig at denne fantastiske planta ikke er et tilbud til alle. Alle mennesker fortjener et verdig liv, og etterhvert som folk får vite om cannabis behandling vil de høre mer. Vi får bare håpe myndighetene får øynene opp, for at folk vil ha en forandring er det ikke tvil om.

Jeg skal fortsette å stå på for å opplyse om cannabis som medisin, og jeg møter dere gjerne for en prat. Cannabis er så mye mer enn det noen ruser seg på, for denne allsidige planta er faktisk det eneste som gir meg og mange andre et normalt liv. Det er absolutt verdt å stå på for.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x