Livet er hva vi gjør det til

Ronald og jeg har alltid vært veldig sosiale. Da vi bodde i Norge hadde vi ofte store sammenkomster, sommer som vinter. Egentlig er det rart å se tilbake på hvor fulle av energi vi var, for sånn er det dessverre ikke lenger. Begge to har blitt ramma hardt av sykdom, og det gjør at vi blir fortere slitne enn før. Men det som betyr noe er at vi velger å gjøre det beste ut av situasjonen. Humør og livsglede er kjempeviktig, og det har vi heldigvis tatt med oss. Latteren henger løst når vi kan spøke litt innimellom, for jammen blir det en del galgenhumor. Kjærligheten vi har til hverandre gjør at hver dag er en glede, så jeg føler meg utrolig heldig.

Hver uke møter vi venner til lunsj på en restaurant i Los Cristianos, og det blir kos og latter hver eneste gang. Vi er heldige som kan møte andre nordmenn og ha det hyggelig, for jeg må innrømme at det er litt godt å prate norsk med andre også.

Formen går selvfølgelig opp og ned, men det fine er at både Ronald og jeg kan bruke det vi trenger av cannabis for å ha livskvalitet. De fleste dagene holder det med CBD olje og THC olje for meg, men noen dager må jeg smøre cannabis krem på foten og hånda når de brennende smertene kommer. Har jeg stressa mye kan jeg stivne i musklene, særlig i nakken. Men da tar jeg bare et par trekk av en joint med marihuana, og så får jeg det bedre med en gang. For ikke å snakke om hvor trygg jeg føler meg om jeg får et epilepsi anfall. Heldigvis går det lang tid i mellom. Så fort Ronald ser jeg får et anfall, drypper han noen dråper med Rick Simpson olje i munnen min og anfallet avtar og stopper. Det gir meg en enormt trygghet. Dette gjør at jeg kan fortsette med det jeg holdt på med, fordi musklene ikke knyter seg og jeg blir utslitt.

Tenk hvor heldig jeg er som kan bruke en naturlig plante som medisin 🥰 Jeg slipper å tenke på bivirkninger av epilepsi medisiner og Parkinsons medisiner, og at det kan forlenge livet mitt er jeg overbevist om.

Da Ronald brakk nakken som 15 åring, fikk han vite at det ville påvirke livet hans. Balanseproblemer, nervesmerter og hodepine anfall (clusterhodepine) gjorde han avhengig av sterke medisiner. Disse ga han kraftige bivirkninger, og han forandra personlighet. At vi begge kan ha et så normalt liv som mulig med kun cannabis, er rett og slett et under. Det er viktig å understreke, at for oss handler ikke dette om rus, men å ta det vi trenger for å fungere.

Tenerife er paradis på jord, og vi har aldri angra på at vi flytta hit. I går følte jeg for å oppleve skog og blomster, og da tok vi en kjøretur oppover fjellet mot Teide. Det gir en ro i kroppen å se den vakre naturen med furuskog, blomster og månelandskap, og Teide ruver høyt og flott. Noen ganger med snø på toppen. Vil vi ha liv og røre og møte andre mennesker, har vi mulighet til det. Vil vi bare ha ro, kan vi sitte på terrassen med et glass rødvin og nyte utsikten av hav og palmer. Og det er ikke få ganger vi sier til hverandre: «Er vi ikke heldige?» Vi tok et valg om å leve ut en drøm og gjøre det beste ut av livet, og jammen har vi et fantastisk liv ❤️

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x