Hyggelig med feiring

Har dere tenkt på hvor deilig det er å glede seg til noe? Mange stresser igjennom uka og gleder seg til helg, for da har de mulighet til avslapning og kos. Det er også fint å glede seg til en feiring eller ferie, noe annerledes. Vi trenger litt positiv innputt i livet vårt.

Når vi opplever noe som gjør oss glade, blir kroppen avslappa, og det frigjør lykkehormoner. I dag føler jeg meg ekstra glad 😄 Ronald har bursdag, så i kveld skal vi ut å feire dagen hans på restaurant i sammen med gode venner. Det gleder vi oss skikkelig til begge to.

Jeg føler meg utrolig heldig som har den flotte, snille mannen min ❤️ Min klippe i livet. Her på Tenerife har vi varme dager nå (26 grader), så det ligger absolutt an til å bli en strålende dag.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x