God påske

Den siste tiden har det gått i ett. De norske vinterflykningene har reist hjem til Norge for sommeren. Ronald og jeg har fått mange gode venner, og siden vi ikke ser de fleste før til høsten har det blitt mange hyggelige sammenkomster.

Samtidig har jeg gjort det jeg kan for å møte personer som har kommet på ferie til Tenerife og ønsket å møte meg.

Det er som Ronald sier, at jeg glemmer kroppen ikke er frisk. Så nå har jeg dessverre kjørt batteriene i bånn igjen. Jeg bruker mye tid på å finne stoff å skrive om, men nå trenger jeg en påskeferie. Det skal bli godt med noen dager hvor Ronald og jeg kan kose oss litt alene, her på denne vakre øya.

Etter påske kommer jeg sterkere tilbake 🥰

Ha en fantastisk påske alle sammen, og ikke glem å nyte livet 😎🐣

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x