Kampen om dråpene fortsetter

Det har virkelig vært godt med ferie, og ikke tenke på sosiale medier. Hjernen har absolutt hatt godt av å koble av litt, men jeg kjenner at nå er gløden og skrivelysten tilbake.

Hotellene her på Tenerife har vært fullbooket hele påska, og vi har kunnet kose oss med deilige sydentemperaturer rundt 30 grader. Varmen gjør noe med kroppen, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke savner kulda i Norge et sekund. Det er herlig å være ute hele året, men det beste er gleden over at jeg har så stor livskvalitet.

Tenk at noen dråper med CBD olje kan utgjøre så stor forskjell, og da mener jeg virkelig forskjell. Med epilepsi medisiner og parkinson medisiner var det sykdommen som styrte livet mitt. Jeg klarte ikke å glede meg over noen ting, for livet mitt hadde stoppa helt opp. At cannabis gir meg så stor livskvalitet er rett og slett fantastisk.

Selv om jeg er avhengig av rullestol har jeg et herlig liv, og derfor ønsker jeg så inderlig at andre som er ramma av sykdom skal få samme mulighet som meg. Flere og flere har fått høre om cannabis som medisin, og de ønsker å prøve, men frykten holder igjen. Det er utrolig trist! Tenk så flott det er når vi kan leve godt med sykdommen vår.

Politikerne skal ivareta landet vårt, men de skal også være med på å ivareta meg og deg. Da jeg møtte flere politikere under Arendals uka i fjor, var det ingen som hadde hørt om cannabis som medisin. Interessen var kjempestor, og dette ville de høre mer om. Nå er det bare å se om de kan få informasjonen videre ut til partiet sitt. Så spørs det, da! Om de tør å fremme noe som er stempla som narkotika.

Jeg håper av hele mitt hjerte at denne fantastiske planta kan få den plassen den fortjener. Nemlig som en livredder for meg og tusenvis av mennesker. Derfor må kampen om dråpene fortsette. Vi får håpe god informasjon kan nå frem til alle politikerne, for det ser ut til at det bare er de som kan gjøre noe med dette. Vi må aldri gi opp håpet, for denne kampen skal vinnes. Ha en kjempefin helg alle sammen 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x