Kosetur

Tenerife er en vakker øy, og det er alltid hyggelig å ta bilen og kjøre til små steder, hvor det ikke er så mye mennesker. Noen ganger er det godt å bare nyte naturen og stillheten.

Lørdag fant Ronald og jeg ut, at vi ville ta en kjøretur i sammen med sønnen vår Ken. Med nystekte vafler og god drikke, endte vi på en liten strand i Alcala. Strandpromenaden er kjempefin og går langs det flotte hotellet Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa. Jeg må alltid ta en titt over gjerdet, til det kjempestore evighetsbassenget med saltvann, og hotellet har hele syv restauranter. Det ser utrolig flott ut, men er ikke akkurat det rimeligste hotellet. Så da holder det med en titt.

Vi var ganske fornøyde med å rusle langs den vakre strandpromenaden, og kose oss et par timer på stranda. Med over 30 grader i skyggen, var det temmelig varmt i sola. Ronald og Ken var så heldige at de kunne spurte ned til vannet og avkjøle seg, men akkurat der var det ikke fremkommelig med rullestolen. Hyggelig var det uansett, og nistematen smakte ekstra godt på stranda 😎

Jeg blir alltid i godt humør av å være på tur, men det fine er at det også er godt å komme hjem igjen. Vi kunne avslutte dagen med å sitte på terrassen og se solnedgangen over havet. Det gir også en god følelse 🥰 Livet er godt her på Tenerife. Ha en kjempefin uke, og ikke glem å nyte livet der du er.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x