Deilig å ha noe å glede seg til

Familien betyr mye for meg, og det har vært to fine uker med sønnen vår på besøk. Det har vært mye aktivitet i det siste, og det merkes på kroppen. Akkurat nå føler jeg meg litt sliten av å sitte på nettet for å finne noe å skrive om, så da er det helt greit å slappe av litt også.

Jeg må ærlig innrømme at jeg savner familien i Norge, så derfor er flybilletter i boks. I slutten av juni reiser Ronald og jeg til Norge, og det er deilig å ha noe å glede seg til ❤️

Norge på våren og sommeren er på sitt vakreste, så jeg gleder meg skikkelig til andre natur opplevelser. Jeg er vokst opp med camping, og Ronald og jeg har campa mye med ungene da de var små. Det er noe helt eget med å sitte på brygga, mens ungene fisker krabber. Lukta av tang og tare og salt sjø, er magisk.

Det aller beste er å få være i sammen med familien, og det er sprøtt å tenke på at det yngste barnebarnet blir 2 år 25.mai. Tiden bare flyr avgårde. Jeg er veldig glad for Facetime, for det gjør at vi kan ha kontakt hele tiden. Men du verden så godt det blir å klemme alle igjen 🤗 Det er herlig å glede seg til noe, og for meg har nedtelling til avreise starta 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x