Viktig å bruke tiden riktig

Det siste halvåret har jeg følt meg mye sliten, og både Ronald og jeg føler vi får for lite tid til å slappe av og kose oss. Jeg bruker altfor mye tid på nettet til å finne inspirasjon til å skrive her på bloggen og Facebook: Elisabeth Bye – Nytt liv med CBD. Akkurat nå kjenner jeg at det blir for mye å legge ut på bloggen hver mandag og fredag, derfor har jeg bestemt meg for å legge ut kun på fredager.

Jeg kommer til å fortsette med å legge ut informasjon om cannabis som medisin, og hvordan CBD olje hjelper mennesker. Selvfølgelig vil jeg også dele fra hverdagen min. Det som er viktig nå, er at jeg får tilbake skrivegleden, for nå føles alt som et slit. Selv om jeg har det godt med cannabis, er ikke kroppen frisk, og det må jeg bli flinkere til å ta hensyn til.

På Facebook er det fint å dele fra forskning og nyheter om CBD. Der føler jeg også at jeg får mer nærkontakt med følgerene mine, ved at mange er flinke til å kommentere. Det er kjempehyggelig 🥰 At innleggene deles er veldig viktig, for på den måten når informasjon ut til flest mulig.

Husk at det også er mulig å kommentere og dele innleggene her på bloggen. Bare fortsett å bla nedover under innlegget, så kommer det opp. Til nå har jeg skrevet 88 innlegg, så det er nok å lese om 😄

Det er utrolig hyggelig at så mange følger meg på bloggen, så jeg håper dere vil fortsette med det. Nå skal helga nytes,og så gleder jeg meg til å dele noe nytt med dere neste fredag. Ha en strålende helg 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x