Tankene har stor kraft

Det er helt sprøtt hvordan negative opplevelser gir et tankekjør og sliter på helsa. Man kjenner på håpløshet, og plutselig føler man at kroppen ikke henger med lengre. At følelser og tanker henger sammen er jeg ikke i tvil om.

De siste ukene har tankene mine kverna, og dette har påvirka kroppen min enormt. Jeg har brukt cannabis i seks og et halvt år nå, og hver sommer har vi reist på ferie til Norge. Siden jeg har legeerklæring på at jeg bruker medisinsk cannabis, har jeg vært utrolig avslappa hver gang. Tollerne har vært kjempehyggelige ved ankomst, og ønska meg et godt opphold i Norge. Sånn skal det være. Det gjør meg så oppgitt, at en ung bråkjekk toller har klart å forandre på det.

For første gang klarte jeg ikke å slappe av i Norge. Når jeg skulle ta CBD og THC dråpene mine ville jeg gjemme meg bort, helst på en do eller et sted ingen så meg. Jeg som har stått åpent frem i aviser i hele Norge og skrevet bok om livet mitt, ville gjemme meg bort! Hvor sykt er ikke det? Ronald hjalp meg å dryppe dråpene i munnen, og han ble skikkelig irritert over at jeg ville gjemme meg bort. Selvfølgelig ble han det! Hva var det jeg gjorde mot meg sjøl?

Tankekjøret gjorde at jeg psyka meg ned. Jeg er så glad for at vi valgte å reise hjem til Tenerife to uker før vi skulle. Selv om jeg koste meg med å være i sammen med familien hadde jeg det ikke godt.

3.Juli var det syv år siden Ronald og jeg landa på Tenerife med fire kofferter og enveisbilett. Når vi ser tilbake på hvor syk jeg var, og at jeg turde det, er det ikke rart folk reagerte og trodde vi var gale. Ja, vi var på en måte gale, men er det ikke sånn at de gale har det godt? Ihvertfall er det den beste avgjørelsen vi har tatt, for her har jeg stor livskvalitet. Vi feira syv år på øya med gode venner, og for første gang på lenge klarte jeg å kose meg. Jeg hadde vært nervøs, følt meg dårlig og hatt totalt mangel på energi. Endelig følte jeg glede igjen ❤️

For meg er Tenerife paradis på jord. I fantastisk sydentemperatur kan jeg rulle langs strandpromenaden, og se smil og glade mennesker. Med restauranter på rad og rekke, kan Ronald og jeg kose oss med litt drikke eller ta en god middag. Det beste av alt, er at jeg føler meg trygg på å ta dråpene mine ute blant folk igjen. De negative tankene har begynt å slippe taket, og det er herlig å føle at kroppen fungerer bedre.

At tanker og følelser påvirker livskvaliteten er jeg ikke i tvil om. Derfor er jeg så glad jeg klarer å ta tilbake kontrollen og kan nyte livet igjen. Her på Tenerife ligger alt tilrette for at jeg kan ha et godt liv, og det skal jeg nyte til det fulle. Ha en flott helg og super uke 🥰

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x