Familie kos og bursdagsfeiring

Denne uka har jeg kost meg maksimalt. Jeg føler meg utrolig heldig som har så mye kjærlighet i livet mitt, og det lille barnebarnet mitt har gitt meg underholdning hver eneste dag. Det er helt sprøtt hvor mye energi som finnes i en toåring, og hvor rask han er på foten. Skravla går i ett, og selv om vi ikke skjønner alt han sier, lærer han nye ord hver eneste dag.

Stella og Ronald lagde en fantastisk bursdagsfeiring for meg på mandag, og sønnen vår Mikael bidro også til at dagen ble perfekt. Varmen er intens om dagen, så både vi og gjestene var glade for å skjerme oss under parasollen. Mye kald drikke er viktig, så min kreative mann fylte en balje med store isbiter og putta oppi god drikke for enhver smak. Med tapas på menyen kunne vi virkelig nyte den gode maten Stella og Ronald lagde, og alle var enige i at en restaurant ikke hadde gjort det bedre.

Etter solnedgangen ble det litt svalere på terrassen, og da Mikael dro frem gitaren ble det både sang og allsang. Her vet vi å kose oss, så med sang og latter kunne jeg ikke bli mer fornøyd ❤️ Heldige meg som fikk en 60 års dag jeg kan minnes med glede.

Siam Park på Tenerife, er kåra til verdens fineste badepark flere år på rad, så på onsdag gikk turen dit. Barnebarnet til noen venner var også med oss, og det var kjempestas for en 13 åring. Hun ble lillegutt’s store helt, men det var Ronald som måtte løpe rundt å ta vannsklier med henne. Jeg skal love dere det var en utslitt mann på kvelden 😂

Siam Park har en fantastisk strand, hvor jeg kunne kose meg på en solseng. Det er et kjempestort basseng der, og folk i alle aldre fryder seg med å seile på store kunstige bølger. Så her finnes noe for alle. Mange timer i en park med tusenvis av mennesker tar på kreftene, og med full fart i barnebarnet kjenner jeg meg sliten nå.

I morgen reiser Stella og lillegutt hjem til Norge igjen, men de har storkost seg med bading, sol og sommer 🥰 I Norge har det regna i flere uker og er flom flere steder, så det er herlig at de har fått oppleve sydens varme. Neste gang de kommer blir til jul, så nå kan vi glede oss til vi møtes igjen ❤️

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x