Høst og familie hygge

Sommeren er over mange steder, og høsten kommer snikende. Vi merker heldigvis årstidene her på Tenerife også, så det er deilig at kveldene og nettene blir litt kjøligere. Uansett er vi heldige som har sommer på dagtid hele året. Siden jeg er avhengig av rullestol føles det godt å komme meg ut når jeg vil, uten å tenke på regn og vinter som i Norge. Ja, her er virkelig livet godt.

Etter en lang og kjempevarm sommer blir det fint med litt rutiner igjen. Det vil si, at den norske Sjømannskirken åpner dørene, og der finner vi et fellesskap med andre nordmenn. Mange kommer tilbake for vintersesongen, og det er kjempehyggelig å komme i sammen å prate norsk. Både Ronald og jeg koser oss når vennene våre kommer tilbake etter sommeren i Norge, og så føles det veldig trygt og fint å ha en kirke her. Troen min er viktig for meg, derfor er det kjempeflott med dette tilbudet.

Jeg koser meg ekstra når vi har besøk av familie, og endelig har sønnen vår Ken fått med seg hunden sin til Tenerife. Det har vært vanskelig å få et fly til å ta hunden med, men heldigvis åpna det seg en mulighet. Ken fikk Pablo fra et redningssenter for to og et halvt år siden, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig skeptisk. Hunden er en blandingsrase og var ca. 2 år da han kom til Ken i Alicante. Da vi kom på besøk var han ulydig og vimsete, men nå var det en helt annen hund som kom til oss. Ken har gjort en fantastisk jobb, for nå er Pablo både lydig og harmonisk. Han kan nok virke litt skummel for noen, men det lyser snillhet fra øynene hans. Det er ikke vanskelig å skjønne at det blir mye oppmerksomhet når vi er ute og går, for om vi møter på voksne eller barn vil hunden hilse på. Jeg er så stolt av at Ken valgte en hund fra et redningssenter, for her ser vi virkelig hva kjærlighet og disiplin gjør. Høres jeg forelska ut? 😂 Ja, jeg er nok det.

Yngstemann Mikael har katter, men det er ikke håp om at dyrene kan være i sammen. Pablo er kjemperolig om han møter andre hunder, men ser han en katt slår killer instinktet inn. Nei, det er nok ikke lurt å ta noen sjanser der.

Jeg er veldig familiekjær, så jeg må jo si det er stas med begge sønnene mine i nærheten. Vi har dilla på et terningspill som heter 10 000. Det er skikkelig sosialt og koselig, å sitte på terrassen å spille. Alltid vakre solnedganger, men onsdag kveld var den helt magisk 😍 Det var fantastisk å se hvordan fargene skifta mellom gult og rødt på hele himmelen over naboøya La Gomera. Ja, jammen føler jeg meg heldig som har så godt liv på Tenerife.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x