Hetebølgen fortsetter

Denne uka har ikke formen vært på topp. Hetebølgen vi har fått tilbake er tøff for både mennesker og dyr, og det er første gang jeg har slitt så mye med varmen. Jeg har rett og slett sykdomsfølelse i hele kroppen, så derfor har jeg det best hjemme foran vifta og med isvann i glasset.

For at jeg skulle komme meg litt ut tok Ronald og jeg en biltur til et sted som heter Golf del Sur på mandag. Der finnes en stor flott golfbane som blir besøkt av mennesker fra hele verden. Luksushotell ligger på rad og rekke, men også mange ferie anlegg. Dette ligger rett ved havet og blir sett på som et fantastisk feriested, med barer og restauranter og et yrende liv på kvelden.

Siden det nesten alltid blåser der tenkte jeg det var fint å følge den fine strandpromenaden, og denne gangen blåste bokstavelig talt hatten av meg. 🤣 Vinden gjorde at lufta føltes mer behagelig, så det føltes deilig å komme seg ut og oppleve et nytt sted.

Jeg blir alltid fascinert av å gå forbi de flotte luksushotellene som ligger der, og Bahia Principe Fantasia, må jo være en helt spesiell opplevelse for barn. Det ser akkurat ut som det er tatt ut av et eventyr, og jeg blir i godt humør bare av å se de flotte bygningene.

I sentrum finnes butikker, barer og restauranter, og da vi satte oss på en restaurant og tok lunsj fikk jeg nesten ferie følelse. Glade mennesker var å se over alt, så vi koste oss skikkelig. Snakk om vitamininnsprøytning 🥰

Onsdag var fremdeles ikke formen på topp, men allikevel dro jeg avgårde til vår ukentlige lunsj med andre nordmenn i Los Cristianos. Flere og flere kommer tilbake for vintersesongen, og gjensynsgleden er enorm. Vi ble en fin gjeng som koste oss i noen timer, og selvfølgelig hang latteren løst som vanlig.

Varmen var intens, så dessverre slo det meg ut, selv om jeg koste meg. Vanligvis pleier Ronald og jeg å følge strandpromenaden på vei hjem, men denne gangen måtte vi bare ta en taxi rett hjem. Det føles tungt og ikke ha kontroll over kroppen, så akkurat nå har jeg det best hjemme.

Tankene spinner litt mer enn vanlig, og derfor kjenner jeg ekstra på savnet etter døtrene mine og barnebarna i Norge.❤️Livet er bedre for meg her på Tenerife, men det kommer med en pris. At jeg ikke får delta mer i livet deres og være i sammen med barnebarna er sårt. Vel, da er det bare å gjøre det beste ut av det. Ingen har det perfekt, heller ikke jeg. Men det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen, og her har jeg mye større livskvalitet.

Heldigvis vil hetebølgen avta igjen, så nå gleder jeg meg til kjøligere dager. Kjøligere og kjøligere 😂 Under 30 grader ihvertfall. Imens får jeg ta en dag av gangen.

Uansett er livet godt når vi kan sitte på terrassen og nyte de vakre solnedgangene, så jeg har ingen grunn til å klage. Noen har det for varmt, og noen har fått kaldere dager og lengter etter varmen igjen. Sånn er årstidene, og da gjelder det å bare gjøre det så trivelig som mulig. Nå er vakre blomster kjøpt inn, og her skal vi nyte helgen med god mat og drikke. Ha en strålende helg alle sammen 🥰

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x