Kan CBD hjelpe ved psykiske lidelser og ADHD?

Denne uka ble det satt mye fokus på psykisk helse. For mange er livskvaliteten fullstendig borte, og alt fra leger til små barn tar sitt eget liv. Det er helt grusomt for de som sitter igjen med sorgen, derfor er forebygging viktig. Jeg kjenner flere som sliter med angst og depresjon, men kommer de til legen får de stort sett tilbud om antidepressive medisiner. Disse medisinene er kjent for å ha mye bivirkninger, man blir tiltaksløs, og noen forandrer personlighet

Flere undersøkelser viser at de som ikke føler seg inkludert sliter med angst og depresjon, derfor har trivsel på jobb og skole stor betydning. Stress, ensomhet eller familie konflikter kan gjøre oss syke, men faktisk er det mennesker som har gode familierelasjoner og trives i jobben som blir deprimerte. Det er viktig og flott at vi har en verdens dag for psykisk helse, men det burde vært satt mer fokus på å komme til bunns i livet til de som sliter.

Noen kommer til legen og sier de føler seg syke, og de tar blodprøver og tester som er normale. Da får de tilbud om antidepressive medisiner, men for alle er ikke dette løsningen. Det er forferdelig for de som føler noe er rart i kroppen men blir ikke trodd av legen sin. Jeg fikk mulighet til å hjelpe en dame, ved å anbefale henne CBD olje, og jeg er virkelig glad for at hun ga den et forsøk. Jeg fikk lov til å dele hennes tilbakemelding, og håper den kan være til hjelp for andre.

Tilbakemelding på bruk av CALM cbd olje, 10%: Jeg er en 40 år gammel norsk dame. Jeg har alltid slitt med å bli lett stresset og nervøs, men de siste 8 årene har det forverret seg betraktelig. Det var konstant tanke kaos, stress, angst og anspenthet i kroppen.

Jeg stresset meg syk. I så stor grad at det har gått utover det kognitive og å klare å fungere på jobb og i hverdagen. Jeg prøvde å gå til fastlegen og finne ut av ting. Jeg forklarte at jeg hadde det helt forferdelig både mentalt og fysisk. Fikk bare beskjed om at alt av verdier, stoffskifte, blodsukker, skjoldbruskkjertelen etc. var innenfor normalen. Legen ga meg tilbud om antidepressiva og slankesprøyte….Men ikke noen hjelp til å finne ut hvorfor jeg hadde det slik.

Jeg fikk hjelp av gode Elisabeth, og hun anbefalte Calm cbd, 10%. Jeg tok 3 dråper under tungen på dagen, og kvelden ved behov. Jeg merket at det virkelig roet disse ukontrollerte bølgene med katastrofe tenkning, som druknet hjernen. Det fikset ikke alt, men det ble plass i hjernen til andre ting.

Jeg begynte å lese om psykisk helse, og kom tilfeldigvis over info om ADHD. Hvor jeg kjente meg igjen i alt, og ALT det påvirker! Heldigvis fikk jeg hjelp til å få utredning. I frykt for å ikke bli hørt på og få hjelp, avsluttet jeg CBD dråpene. Jeg har nå fått ADHD diagnose, og går på medisiner. Sammenlignet så gjør både dråpene og medisinene at tanke kverna er mer håndterbar. Jeg har tenkt å forhøre med lege, før jeg prøver, om det er mulighet for å supplementere med CBD dråper på kvelden. Hvis det har vært en tøff dag og man kræsjer etter at medisinene går ut av kroppen.

Jeg håper virkelig at den norske stat åpner for mere utforskning, og ser alle fordelene med CBD oljer. Det er ikke alle som kan, eller vil ta ADHD medisiner. På grunn av bivirkninger for eksempel. Bare se på Israel sin forskning, som ligger langt foran resten av verden. Takk for hjelpen, Elisabeth. Stå på!

Denne tilbakemeldingen ga meg glede langt inn i hjerterota ❤️ Jeg føler en enormt takknemlighet over at jeg har hjulpet denne dama og flere andre med både angst, depresjon og ADHD, til å komme videre i livet sitt. Det finnes masse forskning på at CBD hjelper mot disse lidelsene, og derfor har Margit Vea og jeg et samarbeide om å tilby CBD olje i Norge. Vi har fått flere fantastiske tilbakemeldinger på at dette hjelper, så ønsker du å prøve kan du gå inn på nettsiden til margitvea.no. 3

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x