Kan du bli lurt av CBD olje?

Det har vært veldig hektisk de siste to månedene, med mye besøk og mye aktivitet. Derfor har jeg nesten ikke hatt tid til meg sjøl eller skriving. Mange som kommer på ferie til Tenerife spør meg om hvilken CBD olje jeg anbefaler, og jeg starta med å teste forskjellige oljer i fjor. Dette arbeidet er jeg ikke helt ferdig med, for jeg er opptatt av å kunne anbefale den beste CBD oljen.

Som dere har hørt før er det en jungel av CBD oljer der ute, så det blir et puslespill å finne den oljen som hjelper akkurat deg. En olje som virker godt for en, virker kanskje ikke for en annen. Men det største problemet er at det er lett å bli lurt.

Det har blitt mer og mer populært med CBD, og det ser jeg spesielt her på Tenerife. Bare i løpet av de snart 8 årene Ronald og jeg har bodd her, har det poppa opp med CBD butikker og cannabis klubber overalt. Selv om en olje selges på et apotek er det ikke dermed sagt at den er god. Dessverre er det få som opplyser om hva som er i flaska, og det er også mye feilmerking.

Jeg har vært innom flere butikker rundt på øya, og de fleste har liten informasjon om produktet. Du kommer i en delikat butikk med hyggelig betjening, og da er det naturlig å tenke at CBD oljen er bra. Nei, den er ikke alltid det. Det verste er at noen selger et produkt de ikke har peiling på. Mitt inntrykk er at mange kun er ute etter å selge for å tjene penger. Det som er synd er at de ikke opplyser om at CBD oljen er et Isolat. Det vil si den inneholder kun CBD og ingen ting annet. For meg gir det null effekt.

Er du innom en butikk må du ikke være redd for å stille spørsmål. Se på produktet, er det Isolat eller fullspektret. Spør etter lab rapporter. En CBD olje som er 100% økologisk vil alltid være det beste valget, for det viser at de ikke bruker plantevernmidler eller kjemisk gjødsel. Med tredjeparts lab tester vet du om oljen ikke inneholder tungmetaller, sopp, løsemidler, mikrober også videre. Dette er faktisk viktig.

Når noen ser fullspektret CBD olje tenker de den er bra, men hvor bra er den egentlig? Sjekk om det finnes informasjon om produktet på nettet. Noen av oljene jeg har testa har hatt lite informasjon, og da må jeg innrømme at jeg blir skeptisk. Hvordan planta er dyrka, og hvor mange forskjellige strains som er brukt i oljen har stor betydning. Fullspektret CBD olje reklameres med at den inneholder alle komponentene i cannabis planta, men den kan inneholde bare CBD, 0,2% THC og lite andre cannabinoider. Dessverre er det ingen som undersøker dette.

Cannabis er nesten å kunne si er en magisk plante, som inneholder over 400 virkestoffer, og over 100 cannabinoider. CBD og THC er de mest kjente. En god fullspektret olje bør inneholde en rekke med cannabinoider, inkludert CBD, 0,2% THC, terpener, flavonoider også videre. Noen oljer inneholder strains som gir energi, mens andre igjen kan fremme avslapning og søvn. Noen kan klare seg godt med CBD Isolat, mens andre må ha en mer dyptvirkende olje (fullspektret). Ved sterke smerter og nevrologiske sykdommer kan sistnevnte være best. Det er fordi ved å bruke flere forbindelser sammen gir det en mer dyptgående effekt, noe som kalles entourage effekten. Det vil si at alle forbindelsene i cannabis planta bidrar til å løfte hverandre

Det finnes gode CBD Isolat, som er til hjelp for mange med angstlidelser, søvnproblemer, ADHD, fibromyalgi og mer. Noen er bekymra for å få i seg THC, og da kan dette være et godt alternativ. Det er kostbart å fremstille et CBD Isolat, for å fjerne THC, og derfor er gjerne disse oljene litt dyrere. Nedbrytningsprosessen kan gå ut på å varme opp planteekstraktet til THC fordamper, men dette kan også gjøre at cannabinoider, terpener også videre svekkes. Denne metoden er mest brukt fordi den er rimeligere, men igjen kan det gå utover kvaliteten.

Andre igjen bruker en kjemiker med en ingeniør utdannelse, som bruker en skånsom separasjonsprosess. På den måten blir det meste bevart. Som dere skjønner er det ikke lett å vite hva man skal velge, for det er lett å bli lurt. Det finnes tusenvis av selgere av CBD produkter, og de fleste er kun ute etter å tjene penger. En god selger vil spørre hva du skal bruke produktet til, sånn at du får en olje som passer til dine plager. Kan de ikke svare på det, er det bare å gå.

Jeg skal stå på for å finne en CBD olje her på øya dere kan føle dere trygge på, både i forhold til kvalitet og pris. Og så opplyser jeg om det. For dere som bor i Norge er ikke utvalget stort, siden det ikke er lovlig. Men dere kan trygt kjøpe et CBD Isolat. Da vil jeg anbefale dere å gå inn i nettbutikken til margitvea.no. Tilbakemeldingene på disse oljene har vært veldig bra for, søvn, fibromyalgi, angstlidelser, ADHD, smerter med mer. Har dere spørsmål må dere gjerne kontakte meg.

Neimen om det er lett å velge CBD olje, men finner du noe som passer for deg kan det forandre livskvaliteten enormt. Det har det ihvertfall gjort for meg. Fordelen med CBD er at den har få til ingen bivirkninger og tolereres godt av de fleste. Vær kritisk, men ikke vær redd for å prøve. Jammen er jeg glad for at jeg turde å prøve. Ha en strålende helg alle sammen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x