Tid for planting

Har dere tenkt på at våren er tiden for nytt liv? Det er helt magisk å se hvordan bare kvister på trærne blir fulle av grønne blader igjen, og hvordan blomster popper opp av jorda. Jeg tror ikke det finnes et eneste menneske som ikke blir glad av å se blomster og naturen vokse og gro. Ihvertfall gjør det meg veldig glad.

Egentlig har det alltid fascinert meg, hvordan et lite frø kan plantes i jorda, og så spirer planter og trær frem. Nå var det på høy tid at Ronald og jeg fikk noen cannabis planter igjen, for det har nok gått over to år siden sist. Tenk så flott vi har det her på Tenerife, som kan dyrke til eget bruk! Da er det jo synd og ikke benytte seg av det.

Denne gangen var Ronald litt utålmodig, så han kjøpte noen ferdige planter. Akkurat det er ikke jeg så begeistra for. Disse plantene blir aldri så fine som de vi dyrker sjøl fra et frø. Riktig nok blir de fortere klare, men jeg måtte plante noen frø også. Nå har de bare vært i jorda i fem dager, og den ene ser ut til å vokse fortere enn den andre. Dette kan fort forandre seg, så jeg gleder meg til å se «babyene» mine vokse.

Dere lurer kanskje på hvorfor vi setter planter, så lenge jeg bruker CBD olje og THC olje? Jo, det er fordi vi bruker cannabis planta for alt den er verdt. Jeg har alltid slitt med bivirkninger av farmasøytiske medisiner, og derfor er jeg så takknemlig for at jeg kan bruke en naturlig plante som medisin og uten bivirkninger.

Fremdeles er ingen dager like, så jeg har dager jeg trenger ekstra cannabis produkter. Stort sett klarer jeg meg med oljene, men stivner jeg i musklene eller får ekstra smerter, er det godt å ta et par trekk av en joint. Jeg er ingen røyker, så det har jeg måtte vende meg til. Men ved å røyke får jeg effekt med en gang, og da kan jeg allikevel ha en fin dag.

Sykdommen har ikke blitt borte etter at jeg starta med cannabis som medisin, men jeg kan holde symptomene i sjakk. Da er livet godt tross alt. Ronald synes det er greit å røyke marihuana for sine plager, men nå har han også begynt med CBD olje morgen og kveld. Da trenger han ikke å røyke like mye.

Nå sover han bedre enn noen sinne, og for meg er det fantastisk å se. I de 36 årene vi har levd i sammen har søvn vært et kjempestort problem for han. Før han starta å røyke marihuana for 7,5 år siden, slet han voldsomt. Søvnen var urolig, og han måtte alltid stå opp i fem tiden på morgenen. Ved at han røyker på kvelden sover han godt til klokka er 6.00- 7.00. Etter at han starta med CBD olje kan han plutselig ligge til klokka er både 8.00 og 9.00. Det er helt utrolig.

Jeg vil absolutt si at CBD olje er best for søvn, for den virker lenger i kroppen. Når man røyker kommer effekten med en gang, men den avtar også fortere. Derfor er nok CBD å anbefale.

Det fine med å sette egne planter, er at vi også kan bruke bladene. De kan brukes i matlaging, juice’s og trekkes som te. Jeg har også brukt bladene i badekaret når jeg har hatt ekstra smerter. Jeg husker når folk kom på besøk til oss etter at vi hadde begynt å dyrke sjøl, så var de bekymra for at vi hadde tatt cannabis i kakene. Ha, ha! Nei, da! Vi lurer ingen.

Jeg har faktisk fått spørsmål fra damer på 70 – 80 år som ønsker å prøve cannabis cookies, og det er ganske tøft. Men akkurat der vil jeg ikke hjelpe. Det er ikke noe jeg vil ta ansvar for.

Både Ronald og jeg har omfattende helseplager, og derfor er vi så takknemlig og glade for at vi kan bruke denne fantastiske planta som medisin. Den gir oss stor livskvalitet, og er rett og slett en livredder. For oss er det helt uforståelig at dette ikke er lovlig i alle land. Hva tror dere folk brukte før farmasøytindustrien kom? Jo, det var nettopp planter i naturen. Guds gave til oss mennesker.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å se hva det blir ut av plantingen vår, for dette gjør meg i godt humør. Ha en kjempefin helg alle sammen 🥰

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonnere
Gi beskjed om
guest
0 Kommentarer
Innebygde tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Vil gjerne ha tankene dine, kommenter gjerne.x
()
x